Ikjeunemie-events

Ostend Night Run - We

De MetaRelax® Ostend Night Run is een sportieve belevingsloop met een afwisselend en bijzonder parcours van 7, 14 of 21 km (het parcours is 7 km lang en wordt, naargelang de gekozen afstand, 1, 2 of 3 keer gelopen).

Ikjeunemie wordt 1 jaar! Dat vieren we op zondag 15 september 2019 met een fantastische verjaardagsloop en we hopen dat jij erbij kunt zijn. Met keuze tussen 5 km, 10 km en 15 km voor verschillende tempo’s en verschillende niveaus is er voor elk wat wils.  Onze ambassadeurs nemen je mee voor een looptocht door Oostende.

Op 17 maart 2019 ging Louise Loopt #4 door. We trotseerden de wind en liepen opnieuw 5 km langs de zeedijk. Steven ging naar huis met een brede glimlach op zijn gezicht. Hij won een een paar loopschoenen t.w.v. €150 én een coachingsessie met Louise.

Kerstloop Brugge

Kerstloop Brugge is een jaarlijks terugkerend initiatief dat helemaal in warme kerstsfeer zit. Deelnemers leggen voor verschillende goede doelen een afstand van 6 of 10km af door de Brugse binnenstad.

Op 2 december 2018 ging de derde editie van Louise Loopt door. Opnieuw liepen we een 5-tal kilometer op de dijk, uiteraard samen met Louise Carton. Na het trainen gaf Louise met plezier nog enkele tips!

Na onze geslaagde eerste editie kon een vervolg niet uitblijven. 30 september 2018 was D-day voor Louise Loopt 2, waar we terug op de ervaring en expertise van Louise Carton konden rekenen. Merci Louise!

Ostend Night Run - We

De Ostend Night Run is een evenement tijdens de Europese week van de sport waarvoor jong en oud bij zonsondergang de loopschoenen aantrekken. Het parcours loopt onder andere over de zeedijk en het strand van Oostende.

Zondag 2 juni 2019 trekken we opnieuw de loopschoenen aan! Yes; noteer Louise Loopt #5 alvast in je agenda! Louise neemt ons opnieuw op sleeptouw in Oostende. Klaar voor een voormiddag met toffe winacties, sfeer én veel sportgenot?

LouiseLoopt actie

Tijdens Louise Loopt wordt de kloof tussen topsporters en amateursporters gedicht. Topatlete Louise Carton neemt je mee voor een 5-tal kilometer op de dijk van Oostende en deelt ondertussen haar kennis en ervaringen.