Ikjeunemie

Kerstloop Brugge, lopen voor het goede doel!

Op 7 december vindt de achtste editie van de Kerstloop Brugge plaats. Op dit loopevenement, helemaal in kerstsfeer, kunnen deelnemers zich inschrijven voor een race van 6 of 10km. Met de opbrengst worden enkele goede doelen gesteund.

Deze editie zijn de goede doelen:

  • Spermalie – een school voor slechthorende of dove kinderen, slechtziende of blinde kinderen en kinderen met spraak- en taalontwikkelingsstoornis.
  • vzw VIRO – een organisatie die instaat voor de zorg en ondersteuning van personen met een beperking.
  • LEIF West-Vlaanderen – kort voor het levenseinde informatieforum, biedt laagdrempelige dienstverlening rond het levenseinde.
  • VI-GE Noordzee – Brugse sportvereniging voor personen met een visuele handicap.  

Dit jaar is trouwens de Special Light Edition. Iedere deelnemer krijgt een verlichte kerstmuts en een armbandje om zo een lichtstraat te vormen in de Brugse binnenstad.

Er wordt bovendien ook randanimatie voorzien zoals verschillende optredens van diverse muziekbands. Op het moment van de kerstloop is er ook de kerstmarkt, dus ook voor de supporters een leuk extraatje.

Meedoen aan dit hartverwarmende sportevent? Inschrijven kan op www.lopenvoorhetgoededoel.be, met een maximale capaciteit van 5000 deelnemers. Snel inschrijven is dus de boodschap! 

Ik jeune mie zal ook aanwezig zijn op Kerstloop Brugge! Bezoek ons standje en maak kans op een loopreis naar Parijs!

Wij love lopen