Kom naar de Ikjeunemie Verjaardagsloop!

Ikjeunemie blaast in september 1 kaarsje uit en dat mag niet onopgemerkt voorbij gaan!! Daarom organiseren we op zondag 15 september 2019 een fantastische verjaardagsloop en we hopen dat jij erbij kunt zijn. Met keuze tussen 5 km, 10 km en 15 km voor verschillende tempo’s en verschillende niveaus is er voor elk wat wils.  Onze ambassadeurs nemen je mee voor een looptocht door Oostende.

 

Na inspanning komt ontspanning!

Naast een sportieve uitdaging maken we er ook echt een feestje van. Iedere deelnemer wordt achteraf getrakteerd op een gratis feestelijke cupcake en een mocktail.

Place to be: Bagatelle Summer Bar!

Bij een verjaardagsfeest horen ook cadeautjes.
Elke deelnemer krijgt naast de traktatie ook een gratis goodiebag vol leuke gadgets aangeboden door Feniks & Trakks!

Maak kans op een unieke loopreis naar Marrakesh!

Iedereen die zich inschrijft maakt kans op een unieke loopreis naar het zuiderse Marrakesh. Je maakt kans op een arrangement met een startbewijs, vlucht en hotel. 

Alles wordt tot in de puntjes geregeld, zodat je tijdens je verblijf kunt relaxen en zich 100% kan focussen op de marathon. Daarnaast wordt er de mogelijkheid geboden om als supporter mee te reizen. Zo kan iedereen deel uitmaken van deze spectaculaire ervaring.

Iedereen die zich inschrijft voor de verjaardagsloop en zich op de dag zelf (15/09) aanmeldt, maakt kant op een reis van Duizend-en-een-nacht!

Praktische info + inschrijven via deze link!

Wij love lopen