Wall of fame

We zien graag mensen die zich jeunen!Β Post een foto op sociale media met de hashtag #ikjeunemie en kom op onze wall of fame terecht!

runningbenny Gisteren kon ik de lange afstand winnen op de twins trail te Bredene πŸ†. Het was een mooi, pittig parcours langs het strand, mtb-paden en de duinen. Met zoals het hoort: regen, wind en verkeerd lopen πŸ˜ŠπŸ‘Œ#ikjeunemie #trakks

"runningbenny Gisteren kon ik de lange afstand winnen op de twins trail te Bredene πŸ†. Het was een mooi, pittig parcours langs het strand, mtb-paden en de duinen. Met zoals het hoort: regen, wind en verkeerd lopen πŸ˜ŠπŸ‘Œ#ikjeunemie #trakks"

dietercoopman Bij deze trakteer ik mezelf op een instant paasgevoel πŸ˜‚ 🐣 @ikjeunemie bedankt voor de upgrade van mijn schoenen πŸ’ͺ

"dietercoopman Bij deze trakteer ik mezelf op een instant paasgevoel πŸ˜‚ 🐣 @ikjeunemie bedankt voor de upgrade van mijn schoenen πŸ’ͺ"

chris_rogghe Ik word nog een echt groepsmens 😁. Na twee keer ‘meelopen met Benny’, liep ik vandaag mee met vrienden en sympathisanten van @veerlerunsultras met dank aan Decathlon Kortrijk! Het werd een pittig rondje met heel wat hellingen maar we kregen wel een blauwe lucht Γ©n zon te zien! πŸƒβ€β™€οΈπŸŒž

"chris_rogghe Ik word nog een echt groepsmens 😁. Na twee keer ‘meelopen met Benny’, liep ik vandaag mee met vrienden en sympathisanten van @veerlerunsultras met dank aan Decathlon Kortrijk! Het werd een pittig rondje met heel wat hellingen maar we kregen wel een blauwe lucht Γ©n zon te zien! πŸƒβ€β™€οΈπŸŒž"

lauralieke9 Sometimes all you need is a good run and some vitamin sea 🌊! #ikjeunemie #runforkikamarathon #egypt #runlikeagirl

"lauralieke9 Sometimes all you need is a good run and some vitamin sea 🌊! #ikjeunemie #runforkikamarathon #egypt #runlikeagirl"

kristofdecauter Hey #runners . Vandaag stond er een nieuwe sessie bij de kinΓ© op de planning. Naast de vertrouwde core en ondertussen ook stabiliteit oefeningen, zowaar de eerste pasjes mogen lopen, al was het ter plaatse trappelen op de trampoline en aan de rekker πŸ˜‰ Was dit toch weer een stap in de goede richting.#sportersbelevenmeer #igrunners #instarunners #brooksrunningblx #brooksrunhappyteam #ikjeunemie #runhappy

"kristofdecauter Hey #runners . Vandaag stond er een nieuwe sessie bij de kinΓ© op de planning. Naast de vertrouwde core en ondertussen ook stabiliteit oefeningen, zowaar de eerste pasjes mogen lopen, al was het ter plaatse trappelen op de trampoline en aan de rekker πŸ˜‰ Was dit toch weer een stap in de goede richting.#sportersbelevenmeer #igrunners #instarunners #brooksrunningblx #brooksrunhappyteam #ikjeunemie #runhappy"

bartdemilde Health Day NNRunningClub πŸƒπŸΌβ€β™‚οΈ #nnrunningclub #healthday #running #runner #ikjeunemie #runner #runnersofinstagram #health #positivevibes #positivity #meditation #mindfulness #garmin #fenix5x #instagood #instagram πŸƒπŸΌβ€β™‚οΈ

"bartdemilde Health Day NNRunningClub πŸƒπŸΌβ€β™‚οΈ #nnrunningclub #healthday #running #runner #ikjeunemie #runner #runnersofinstagram #health #positivevibes #positivity #meditation #mindfulness #garmin #fenix5x #instagood #instagram πŸƒπŸΌβ€β™‚οΈ"

bjooow Long running @tschipke πŸ” β˜€οΈπŸƒβ€β™€οΈπŸ’¨πŸŒ³ #running #training #halvemarathon #topteamputte #kotk #langsdenete #zonopjesnoet #windopjebek #nnrunningclub #ikjeunemie #sportersbelevenmeer

"bjooow Long running @tschipke πŸ” β˜€οΈπŸƒβ€β™€οΈπŸ’¨πŸŒ³ #running #training #halvemarathon #topteamputte #kotk #langsdenete #zonopjesnoet #windopjebek #nnrunningclub #ikjeunemie #sportersbelevenmeer"

jana_lariviere Wind wind en nog.eens WIIINND!🌬 πŸ™ˆ Maar mijn trainingsschema is er nu éénmaal om mijn marathon te kunnen lopen… Dus storm Ciara en Dennis ga ik niet uit de weg. Gewoon blijven stompen door die windvlagen heen!πŸ’ͺ

"jana_lariviere Wind wind en nog.eens WIIINND!🌬 πŸ™ˆ Maar mijn trainingsschema is er nu éénmaal om mijn marathon te kunnen lopen… Dus storm Ciara en Dennis ga ik niet uit de weg. Gewoon blijven stompen door die windvlagen heen!πŸ’ͺ"

kim_deprez Gewoon een lekker rondje deze morgen tijdens de dansles van de dochter. Niets meer, niets minder!πŸ€·πŸ»β€β™‚οΈ En oh ja, er was de hele tijd zon en van Dennis nog geen sprake πŸŒͺ😊.

"kim_deprez Gewoon een lekker rondje deze morgen tijdens de dansles van de dochter. Niets meer, niets minder!πŸ€·πŸ»β€β™‚οΈ En oh ja, er was de hele tijd zon en van Dennis nog geen sprake πŸŒͺ😊."

thewickedrunner No rest for the wicked. Tenzij je een rustige duurloop door de bossen van Averbode bedoelt. Zalig genieten van de rust en natuur op een boogscheut van mijn deur.

"thewickedrunner No rest for the wicked. Tenzij je een rustige duurloop door de bossen van Averbode bedoelt. Zalig genieten van de rust en natuur op een boogscheut van mijn deur."

running_devers πŸ‡¬πŸ‡§ It’s time to hit the streets again. After my last marathon I didn’t run a lot the last few weeks because we were too busy. The runs I did were short so I was happy to get out for 11km today.

"running_devers πŸ‡¬πŸ‡§ It’s time to hit the streets again. After my last marathon I didn’t run a lot the last few weeks because we were too busy. The runs I did were short so I was happy to get out for 11km today."

jana_lariviere Het moest er toch eens van komen hΓ©, om die nieuwe loopschoenen in te lopen🀨Een vlotte 12 kilometer gelopen en oeefff juist op tijd voor de veerbootπŸ˜…

"jana_lariviere Het moest er toch eens van komen hΓ©, om die nieuwe loopschoenen in te lopen🀨Een vlotte 12 kilometer gelopen en oeefff juist op tijd voor de veerbootπŸ˜…"

runningbenny Gisteren werd ikπŸ₯‡ bij de 30 km trail run in Eeklo. Elke ronde werd het parcours zwaarder en hadden de benen het iets zwaarder 😝. Het was een goede prikkelπŸ’ͺ. Proficiat voor de goede organisatieπŸ˜ŠπŸ‘ŒIk heb ervan genoten,doch is er nog werk aan de winkel. #ikjeunemie

"runningbenny Gisteren werd ikπŸ₯‡ bij de 30 km trail run in Eeklo. Elke ronde werd het parcours zwaarder en hadden de benen het iets zwaarder 😝. Het was een goede prikkelπŸ’ͺ. Proficiat voor de goede organisatieπŸ˜ŠπŸ‘ŒIk heb ervan genoten,doch is er nog werk aan de winkel. #ikjeunemie"

kim_deprez 21,1k lang genieten! πŸ’™ Oh ja, ook een beetje beuken tegen de wind en proberen niet van de dijk af te waaien πŸŒͺ. . Meer moet een vrije dag toch niet zijn?πŸƒπŸ»β€β™‚οΈ 21,1kβ–ͺ︎1:57:59β–ͺ︎5:35/kmβ–ͺοΈŽβ™‘159

"kim_deprez 21,1k lang genieten! πŸ’™ Oh ja, ook een beetje beuken tegen de wind en proberen niet van de dijk af te waaien πŸŒͺ. . Meer moet een vrije dag toch niet zijn?πŸƒπŸ»β€β™‚οΈ 21,1kβ–ͺ︎1:57:59β–ͺ︎5:35/kmβ–ͺοΈŽβ™‘159"

n.theknight Stilte voor de storm… Letterlijk! Helaas geen @groetuitschoorlrun afgelopen weekend, maar ondertussen een goed alternatief gevonden op 29 maart met de @soficogentmarathon (halve) πŸ€—! Wie zie ik daar?!.

"n.theknight Stilte voor de storm… Letterlijk! Helaas geen @groetuitschoorlrun afgelopen weekend, maar ondertussen een goed alternatief gevonden op 29 maart met de @soficogentmarathon (halve) πŸ€—! Wie zie ik daar?!."

s.f.vercouter Even een duurloop deze ochtend gedaan. Af en toe wel last van een stevige tegenwind. Maar hΓ© daar worden we sterk van πŸ’ͺ #ikjeunemie

"s.f.vercouter Even een duurloop deze ochtend gedaan. Af en toe wel last van een stevige tegenwind. Maar hΓ© daar worden we sterk van πŸ’ͺ #ikjeunemie"

Even a short run is worth a medal. De #vredesloopaalst stond vandaag op het programma. Een leuk parcours doorheen het centrum van Aalst. Een fijne namiddag met mijn allerbeste @runyourhappypace. #ikjeunemie

"Even a short run is worth a medal. De #vredesloopaalst stond vandaag op het programma. Een leuk parcours doorheen het centrum van Aalst. Een fijne namiddag met mijn allerbeste @runyourhappypace. #ikjeunemie"

luckyb_runs Ik-jeune-mie, (werkwoord) West -Vlaamse uitdrukking 1. Zich amuseren 2. Plezier aan iets beleven . . . πŸ’™πŸƒβ€β™€οΈπŸ’›leuke πŸ“¦ in de bus .

"luckyb_runs Ik-jeune-mie, (werkwoord) West -Vlaamse uitdrukking 1. Zich amuseren 2. Plezier aan iets beleven . . . πŸ’™πŸƒβ€β™€οΈπŸ’›leuke πŸ“¦ in de bus ."

lauralieke9 Not sure what to expect for marathon number 7. Pain or no pain? PR or no PR? I guess time will tell! Most important: I will enjoy running the streets of Berlin! Ik ga me jeunen zondag. @ikjeunemie #bmwberlinmarathon #berlinmarathon #marathongirl

"lauralieke9 Not sure what to expect for marathon number 7. Pain or no pain? PR or no PR? I guess time will tell! Most important: I will enjoy running the streets of Berlin! Ik ga me jeunen zondag. @ikjeunemie #bmwberlinmarathon #berlinmarathon #marathongirl"

ostendnightrun Samen gaan we ervoor! Voor een fantastische run & voor een mooie opbrengst voor de Oostendse goede doelen. De doelen worden dit jaar gekozen binnen het thema armoede.  #metarelax #ostendnightrun #loveoostende #ikjeunemie

"ostendnightrun Samen gaan we ervoor! Voor een fantastische run & voor een mooie opbrengst voor de Oostendse goede doelen. De doelen worden dit jaar gekozen binnen het thema armoede. #metarelax #ostendnightrun #loveoostende #ikjeunemie"

stieperaeredavy Gisterenavond deelgenomen aan de strandloop van Koksijde. Kilometer of drie nodig gehad om het goeie ritme wat te vinden. Laatste vier kilometer waren meewind, maar kon het snelle tempo vooraan niet volgen. Ze laten gaan om als vijfde te finishen. Op naar de volgende! #oxbrewery #oxrunningteam #ikjeunemie #lopersbelevenmeer

"stieperaeredavy Gisterenavond deelgenomen aan de strandloop van Koksijde. Kilometer of drie nodig gehad om het goeie ritme wat te vinden. Laatste vier kilometer waren meewind, maar kon het snelle tempo vooraan niet volgen. Ze laten gaan om als vijfde te finishen. Op naar de volgende! #oxbrewery #oxrunningteam #ikjeunemie #lopersbelevenmeer"

andyvossaert Na de euforie, er opnieuw keihard tegenaan πŸ’₯ β€’ Op 1 juli sta ik even stil bij de eerste jaarhelft. Ik had één groot doel, namelijk – met succes πŸ“Έ – een nieuwe verbetering van mijn marathontijd in Rotterdam op 7 april. In m’n enthousiasme liep ik in juni ook nog een nieuw PR op de 10 km en de halve marathon. β€’ Totale km’s 01/01 – 30/06: Lopen 1606 km MTB 1586 km (waarvan 1520 km sinds 8 april) β€’ Op naar nieuwe doelen. Op naar de Hel van Kasterlee (22/12). 😈 β€’

"andyvossaert Na de euforie, er opnieuw keihard tegenaan πŸ’₯ β€’ Op 1 juli sta ik even stil bij de eerste jaarhelft. Ik had één groot doel, namelijk – met succes πŸ“Έ – een nieuwe verbetering van mijn marathontijd in Rotterdam op 7 april. In m’n enthousiasme liep ik in juni ook nog een nieuw PR op de 10 km en de halve marathon. β€’ Totale km’s 01/01 – 30/06: Lopen 1606 km MTB 1586 km (waarvan 1520 km sinds 8 april) β€’ Op naar nieuwe doelen. Op naar de Hel van Kasterlee (22/12). 😈 β€’"

luckyb_runs ─VALENCIA 2015 πŸ…βœŒπŸ» ─ #tbt naar oktober 2015 waar ik mijn tweede marathon liep. Één jaar heb ik me gegeven om als uitdaging deze te kunnen lopen na mijn citytrip aan Valencia… mijn uitdaging…mijn doel… 4u22 wat was ik trots en nog steedsπŸ˜ƒ. . . Op naar nr 6 ➑️ BERLIJN

"luckyb_runs ─VALENCIA 2015 πŸ…βœŒπŸ» ─ #tbt naar oktober 2015 waar ik mijn tweede marathon liep. Één jaar heb ik me gegeven om als uitdaging deze te kunnen lopen na mijn citytrip aan Valencia… mijn uitdaging…mijn doel… 4u22 wat was ik trots en nog steedsπŸ˜ƒ. . . Op naar nr 6 ➑️ BERLIJN"

Wow, aardig tempotje vandaag tijdens de #Fintro #Kortrijk 11 km. Volledig doorweekt, maar dat deerde me niet. Nieuwe PR’s op de 5 en 10 km met deze run. Tevreden dus en met een goed gevoel terug naar huis.

"Wow, aardig tempotje vandaag tijdens de #Fintro #Kortrijk 11 km. Volledig doorweekt, maar dat deerde me niet. Nieuwe PR’s op de 5 en 10 km met deze run. Tevreden dus en met een goed gevoel terug naar huis."

jurgenlowie Deze namiddag nog een de beentjes testen nu rust tot vrijdagavond. We zijn klaar voor marathon nummer vier in Torhout op de nacht van West-vlaanderen.

"jurgenlowie Deze namiddag nog een de beentjes testen nu rust tot vrijdagavond. We zijn klaar voor marathon nummer vier in Torhout op de nacht van West-vlaanderen."

jana_lariviere Dat een rustig en genietend loopje toch nog een mooi resultaat kan opleveren, dat had ik gisteren persoonlijk mogen ondervindenπŸ˜‰πŸ‘Š Ik liep de halve marathon mee tijdens de Nacht van Vlaanderen in TorhoutπŸƒβ€β™€οΈ De laatste 3 weken na de Scotlandtrip✈ niet echt kunnen doortrainen, maar echt wel zeer aangenaam verrast met het resultaat van 2u2min21sec!😝😌 πŸ“·@kimdc12

"jana_lariviere Dat een rustig en genietend loopje toch nog een mooi resultaat kan opleveren, dat had ik gisteren persoonlijk mogen ondervindenπŸ˜‰πŸ‘Š Ik liep de halve marathon mee tijdens de Nacht van Vlaanderen in TorhoutπŸƒβ€β™€οΈ De laatste 3 weken na de Scotlandtrip✈ niet echt kunnen doortrainen, maar echt wel zeer aangenaam verrast met het resultaat van 2u2min21sec!😝😌 πŸ“·@kimdc12"

stevedcl #nachtvanwestvlaanderen #torhout #ikjeunemie #sportersbelevenmeer #photooftheday #menshealth #belgium #men #sporter #sporters #sportinsta #runners #running #runningmotivation #halvemarathon

"stevedcl #nachtvanwestvlaanderen #torhout #ikjeunemie #sportersbelevenmeer #photooftheday #menshealth #belgium #men #sporter #sporters #sportinsta #runners #running #runningmotivation #halvemarathon"

wardvanderkelen Deze doet echt deugd! ☺️ Winst in de halve marathon op de Nacht van Vlaanderen! En wat een sfeer weeral in Torhout! 😯 πŸ“Έ Johan Sabbe

"wardvanderkelen Deze doet echt deugd! ☺️ Winst in de halve marathon op de Nacht van Vlaanderen! En wat een sfeer weeral in Torhout! 😯 πŸ“Έ Johan Sabbe"

kim_deprez Terwijl ik zaterdag effe impulsief m’n schema aan m’n laars lapte en m’n 5km record effe aanscherpte (22:05), hield ik me vandaag na twee drukke dagjes Amsterdam wijselijk aan m’n opgestelde training 😊. Heel netjes 10km in zone 1 uitgezweet πŸ‘ŒπŸΌ. . Het was weer even geleden dat ik iets postte, hoe gaat het met jullie? Genieten jullie wat van het lekkere weer? 🌞 . 10k β€’ 1:00:42 β€’ 6:04/km β€’ β™‘144

"kim_deprez Terwijl ik zaterdag effe impulsief m’n schema aan m’n laars lapte en m’n 5km record effe aanscherpte (22:05), hield ik me vandaag na twee drukke dagjes Amsterdam wijselijk aan m’n opgestelde training 😊. Heel netjes 10km in zone 1 uitgezweet πŸ‘ŒπŸΌ. . Het was weer even geleden dat ik iets postte, hoe gaat het met jullie? Genieten jullie wat van het lekkere weer? 🌞 . 10k β€’ 1:00:42 β€’ 6:04/km β€’ β™‘144"

stieperaeredavy Gisteren deelgenomen aan de vernieuwde editie van dwars door de Zilten :)

"stieperaeredavy Gisteren deelgenomen aan de vernieuwde editie van dwars door de Zilten :)"

tess_keeps_running #PolarLiveEventBenelux .

"tess_keeps_running #PolarLiveEventBenelux ."

charlinevanneste Belgisch kampioen berglopen F35 πŸ₯‡πŸ˜Š!!

"charlinevanneste Belgisch kampioen berglopen F35 πŸ₯‡πŸ˜Š!!"

bertblomme Anderhalf uurtje lopen en hartslag onder controle houden: mission accomplished. βœ”οΈπŸ˜Š 1u28 – 15,6km – 5:40/km – HR 138

"bertblomme Anderhalf uurtje lopen en hartslag onder controle houden: mission accomplished. βœ”οΈπŸ˜Š 1u28 – 15,6km – 5:40/km – HR 138"

coomanchristophe What a beautiful morning to run in our forest β˜€οΈπŸ˜€πŸƒβ€β™‚οΈπŸ€— de beentjes zitten goed 17 km, 1u44 en plotseling kom je dan deze topper tegen in het bos πŸ˜€

"coomanchristophe What a beautiful morning to run in our forest β˜€οΈπŸ˜€πŸƒβ€β™‚οΈπŸ€— de beentjes zitten goed 17 km, 1u44 en plotseling kom je dan deze topper tegen in het bos πŸ˜€"

hanne_claus [quand je rΓͺve, je suis une reine]

"hanne_claus [quand je rΓͺve, je suis une reine]"

damsbroothaerts That face when you see 10hurdles waiting for you

"damsbroothaerts That face when you see 10hurdles waiting for you"

jurgenlowie Eerste goeie intervaltraining na blessure van de soleusspier. Super goeie benen wel niet tot uiterste gegaan. Zelfs een pr op de atletiekpiste.

"jurgenlowie Eerste goeie intervaltraining na blessure van de soleusspier. Super goeie benen wel niet tot uiterste gegaan. Zelfs een pr op de atletiekpiste."

lauralieke9 Thursday = runday! Super gezellig loopje gisteren van de abdij van Tongerlo naar de abdij van Averbode… And now back to business!

"lauralieke9 Thursday = runday! Super gezellig loopje gisteren van de abdij van Tongerlo naar de abdij van Averbode… And now back to business!"

shirley.love2run RUN πŸƒ || Na de Great Breweries kijk ik uit naar de midzomernachtrun 🌟! Kwestie van te blijven bewegen tussen de feestjes door πŸ₯‚

"shirley.love2run RUN πŸƒ || Na de Great Breweries kijk ik uit naar de midzomernachtrun 🌟! Kwestie van te blijven bewegen tussen de feestjes door πŸ₯‚"

momrunsthecity Na een feestelijke inzet (lees: party hardy) van het lang weekend, kan een ochtendloopje bij stralend weer zo’n deugd doen.

"momrunsthecity Na een feestelijke inzet (lees: party hardy) van het lang weekend, kan een ochtendloopje bij stralend weer zo’n deugd doen."

damsbroothaerts Love and happiness ❀️

"damsbroothaerts Love and happiness ❀️"

bertblomme McBride Run: 1:55:53, ietsje sneller dan vorig jaar, maar man wat was dat weer warm! β˜€οΈ Laatste 3 km volledig stilgevallen om mezelf niet op te blazen. 🀯

"bertblomme McBride Run: 1:55:53, ietsje sneller dan vorig jaar, maar man wat was dat weer warm! β˜€οΈ Laatste 3 km volledig stilgevallen om mezelf niet op te blazen. 🀯"

hanne_claus [Don’t worry about it and you’ll be great]

"hanne_claus [Don’t worry about it and you’ll be great]"

runningbenny Zondag heb ik meegedaan aan de triatlon van Bredene. Waar we met de atleten van Sportics Triteteam de overwinning konden vieren πŸ₯‡β˜€οΈ#ikjeunemie

"runningbenny Zondag heb ik meegedaan aan de triatlon van Bredene. Waar we met de atleten van Sportics Triteteam de overwinning konden vieren πŸ₯‡β˜€οΈ#ikjeunemie"

lauralieke9 Happy global running day!!!

"lauralieke9 Happy global running day!!!"

lauralieke9 Last weekend was such a sunny and amazing weekend! What happened to the sun? Thanks @crazyproudmum om zot genoeg te zijn om samen met mij te gaan trailen! Zot zijn doet geen zeer zeker…?

"lauralieke9 Last weekend was such a sunny and amazing weekend! What happened to the sun? Thanks @crazyproudmum om zot genoeg te zijn om samen met mij te gaan trailen! Zot zijn doet geen zeer zeker…?"

shirley.love2run RUN πŸƒ || Long slow distance nature run , red poppies everywhere 🌹🌾β™₯️ Na de interval en snellere duurloop deze week toch liefde voor zo een rustig lang loopje!

"shirley.love2run RUN πŸƒ || Long slow distance nature run , red poppies everywhere 🌹🌾β™₯️ Na de interval en snellere duurloop deze week toch liefde voor zo een rustig lang loopje!"

n.theknight Forever keep on moving and inspiring others! πŸ’ͺ β–ͺ Within 10 days I’ll try to do my very best pacing the marathon for @silkederidder πŸƒβ€β™€οΈπŸƒβ€β™€οΈ. β–ͺ See you at Torhout?! πŸŽ‰ β–ͺ

"n.theknight Forever keep on moving and inspiring others! πŸ’ͺ β–ͺ Within 10 days I’ll try to do my very best pacing the marathon for @silkederidder πŸƒβ€β™€οΈπŸƒβ€β™€οΈ. β–ͺ See you at Torhout?! πŸŽ‰ β–ͺ"

luckybie SMILE FOR MILES ∴∡∴∡∴∡∴∡∴∡∴∡ .  I don’t run the add days to my life, I run to add life to my days &  Friendship!

"luckybie SMILE FOR MILES ∴∡∴∡∴∡∴∡∴∡∴∡ . I don’t run the add days to my life, I run to add life to my days & Friendship!"

lauralieke9 So happy I had these girls to keep me company today. It was humid, hot and hilly but we did it!

"lauralieke9 So happy I had these girls to keep me company today. It was humid, hot and hilly but we did it!"

runningbenny Geen betere manier om je dag te starten met een πŸ˜Šβ˜€οΈβ˜€οΈ woon -werk loopjeπŸ‘Œ

"runningbenny Geen betere manier om je dag te starten met een πŸ˜Šβ˜€οΈβ˜€οΈ woon -werk loopjeπŸ‘Œ"

bertblomme Mission accomplished! πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ Traag maar zonder kwetsuren kunnen finishen in een tijd van 2u33. πŸ˜ŠπŸ…

"bertblomme Mission accomplished! πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ Traag maar zonder kwetsuren kunnen finishen in een tijd van 2u33. πŸ˜ŠπŸ…"

tess_keeps_running Lately a lot of people tell me I look different 😁

"tess_keeps_running Lately a lot of people tell me I look different 😁"

coomanchristophe What about yesterday? Rotsparcours en trailpad verkenning in BΓ©ez, Namur.18km en 900 ⬆️

"coomanchristophe What about yesterday? Rotsparcours en trailpad verkenning in BΓ©ez, Namur.18km en 900 ⬆️"

asportygirlsworld Ready. Set. GO! New week, new opportunities, same goal πŸ‘ŠπŸΌ

"asportygirlsworld Ready. Set. GO! New week, new opportunities, same goal πŸ‘ŠπŸΌ"

chris_rogghe @20kmbru nummer 11! En deze keer liep mijn zoon Jenthe hem ook! 😍

"chris_rogghe @20kmbru nummer 11! En deze keer liep mijn zoon Jenthe hem ook! 😍"

lauralieke9 Medal monday! So proud I was able to run this β€˜hilly’ course in under 2 hours only 3 weeks after the marathon.

"lauralieke9 Medal monday! So proud I was able to run this β€˜hilly’ course in under 2 hours only 3 weeks after the marathon."

damsbroothaerts Drills πŸ–€

"damsbroothaerts Drills πŸ–€"

tess_keeps_running Slow evening run with the ladies @gourlandt @katrien_bethuyne @ivankadeblieck

"tess_keeps_running Slow evening run with the ladies @gourlandt @katrien_bethuyne @ivankadeblieck"

asportygirlsworld Woohooo! Zaterdag werden we met AVMO tweede op de Beker van Vlaanderen in 2de landelijke.  πŸ™ŒπŸΌ Wat een team 😍

"asportygirlsworld Woohooo! Zaterdag werden we met AVMO tweede op de Beker van Vlaanderen in 2de landelijke. πŸ™ŒπŸΌ Wat een team 😍"

lies_deruddere Gisteren stond dwars door de zilten op het programma!

"lies_deruddere Gisteren stond dwars door de zilten op het programma!"

lauralieke9 My happy face when I spot familiar faces on the course.

"lauralieke9 My happy face when I spot familiar faces on the course."

n.theknight Countdown 1 week! πŸ€— Perfect weekend and week coming up to get this body marathon ready! . . Eat, sleep and repeat! 😴🍌

"n.theknight Countdown 1 week! πŸ€— Perfect weekend and week coming up to get this body marathon ready! . . Eat, sleep and repeat! 😴🍌"

n.theknight What’s the basic of our love for sports? Fun! Meeting new people! Share experiences with each other! Having a good time! Challenge yourself! See new places!

"n.theknight What’s the basic of our love for sports? Fun! Meeting new people! Share experiences with each other! Having a good time! Challenge yourself! See new places!"

tess_keeps_running #tesskeepsrunning #urbantrailgent #easyrun #enjoylifeπŸ’―

"tess_keeps_running #tesskeepsrunning #urbantrailgent #easyrun #enjoylifeπŸ’―"

jurgenlowie Nieuwe loopschoenen en lectuur. De voorbereidingen voor marathon nummer vier kunnen beginnen. Sub vier op 21 juni in Torhout avondmarathon op de nacht van West-vlaanderen.

"jurgenlowie Nieuwe loopschoenen en lectuur. De voorbereidingen voor marathon nummer vier kunnen beginnen. Sub vier op 21 juni in Torhout avondmarathon op de nacht van West-vlaanderen."

tess_keeps_running Ready 2 go #urbantrailgent #11k

"tess_keeps_running Ready 2 go #urbantrailgent #11k"

runningbenny Nieuw PR @enschedemarathon 2u 27’ 13”met een mooie 3de plaats [1e master ) als gevolg πŸ₯³πŸ₯³πŸ₯³

"runningbenny Nieuw PR @enschedemarathon 2u 27’ 13”met een mooie 3de plaats [1e master ) als gevolg πŸ₯³πŸ₯³πŸ₯³"

ikjeunemie Sneak peek alert! βš οΈπŸ“· Sprookje dat begon met liefde voor het lopen .. en eindigde in toppezot van elkaar. πŸ’™

"ikjeunemie Sneak peek alert! βš οΈπŸ“· Sprookje dat begon met liefde voor het lopen .. en eindigde in toppezot van elkaar. πŸ’™"

tess_keeps_running What time is it? Time to run!

"tess_keeps_running What time is it? Time to run!"

jurgenlowie Na 5 dagen rust een rustig en kort namiddagloop. Niets forceren en hopelijk alles inorde tegen 28 april halve marathon Damme Brugge Damme.

"jurgenlowie Na 5 dagen rust een rustig en kort namiddagloop. Niets forceren en hopelijk alles inorde tegen 28 april halve marathon Damme Brugge Damme."

lies_deruddere Yes de harde training heeft gewerkt!! Nu zit er al nieuw doel klaar in mijn hoofdje!Bedankt aan iedereen die in me gelooft!!

"lies_deruddere Yes de harde training heeft gewerkt!! Nu zit er al nieuw doel klaar in mijn hoofdje!Bedankt aan iedereen die in me gelooft!!"

runningbenny Push push @enschedemarathon πŸ‘Œ

"runningbenny Push push @enschedemarathon πŸ‘Œ"

tess_keeps_running tess_keeps_running Afternoon run πŸ€ͺ

"tess_keeps_running tess_keeps_running Afternoon run πŸ€ͺ"

CarolineBrouwers UrbainTrail in Gent met Ikjeunemie

"CarolineBrouwers UrbainTrail in Gent met Ikjeunemie"

runningbenny Vanmiddag heb ik meegedaan aan de halve marathon in Gits. Na een zware trainingsweek kon ik als eerste over de meet komen op een glooiend parcours, met een zeebriesje β˜€οΈπŸ‘Œ

"runningbenny Vanmiddag heb ik meegedaan aan de halve marathon in Gits. Na een zware trainingsweek kon ik als eerste over de meet komen op een glooiend parcours, met een zeebriesje β˜€οΈπŸ‘Œ"

de_rode_lopers De Lenteloop 2019 was een succes. Dank aan alle deelnemers.

"de_rode_lopers De Lenteloop 2019 was een succes. Dank aan alle deelnemers."

runningbenny Over exact 1 maand sta ik aan de start van mijn volgende marathon @enschedemarathon .

"runningbenny Over exact 1 maand sta ik aan de start van mijn volgende marathon @enschedemarathon ."

First pain-free run since October. With a lot of sunshine. And a big smile. πŸ“· Dirk Engelen

"First pain-free run since October. With a lot of sunshine. And a big smile. πŸ“· Dirk Engelen"

charlotte_fore About last week 🧑 πŸ… 🧑 .

"charlotte_fore About last week 🧑 πŸ… 🧑 ."

lies_deruddere Vandaag van start gegaan op de 10km van Sluis.

"lies_deruddere Vandaag van start gegaan op de 10km van Sluis."

lifestylebytine #ikjeunemie Jogging met Tempo! πŸ’™

"lifestylebytine #ikjeunemie Jogging met Tempo! πŸ’™"

jodegroote 12-uren-loop tvv #metoyou #ikjeunemie

"jodegroote 12-uren-loop tvv #metoyou #ikjeunemie"

stieperaeredavy Vandaag stond de toost toast run op het programma!

"stieperaeredavy Vandaag stond de toost toast run op het programma!"

on8sd 10km rustig rondje rond het #vliegveld van @koksijde_oostduinkerke !

"on8sd 10km rustig rondje rond het #vliegveld van @koksijde_oostduinkerke !"

marieke_1984  #dewarmsteweek #musicforlife πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ #voorhetgoededoel #ikjeunemie

"marieke_1984 #dewarmsteweek #musicforlife πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ #voorhetgoededoel #ikjeunemie"

❄❄❄

"❄❄❄"

Gratis loopschoenen gewonnen tijdens Louise Loopt #4

"Gratis loopschoenen gewonnen tijdens Louise Loopt #4"

Goud op de Special Olympics! #GTeamAchilles

"Goud op de Special Olympics! #GTeamAchilles"

1 jaar gratis lopen met Ikjeunemie #zalig

"1 jaar gratis lopen met Ikjeunemie #zalig"

Samen lopen is altijd leuker! #ikjeunemie

"Samen lopen is altijd leuker! #ikjeunemie"

tess_keeps_running Afternoon run β˜€οΈβ˜€οΈβ˜€οΈ

"tess_keeps_running Afternoon run β˜€οΈβ˜€οΈβ˜€οΈ"

lekker uitwaaien aan onze prachtige kust

"lekker uitwaaien aan onze prachtige kust"

Even uitblazen op de terras na een middagloopje #ikjeunemie

"Even uitblazen op de terras na een middagloopje #ikjeunemie"

Part of the club

"Part of the club"

Hop! Lid van Ik jeune mie

"Hop! Lid van Ik jeune mie"

GelopenAfstand-icn

17.374 km

afgelegd vorige maand

1960

hardloopsessies in deze maand

6.327

gelukkige
gezichten