Sporters

BennyFisher

Benny Fischer is een Oostendse atleet die zich vooral focust op (halve) marathons. Hij spitste zich de laatste 6 jaar toe op hardlopen en kon in die tijd al 11 overwinningen op zijn naam schrijven. Benny’s motto is ‘no pain no gain, go hard or go home!’.

Ellen is een 22-jarige atlete die opgroeide met één droom: topsportster worden. Een fietsongeval op haar 14de gooit roet in het eten. Maar Ellen geeft zich niet gewonnen en vecht terug. Zes jaar na datum staat ze opnieuw op de piste.

Lies en Davy zijn een Wevelgems koppel. Zot van elkaar én van lopen. Beide lopers hebben tal van prachtige overwinningen op hun naam staan en zijn supergemotiveerd om als atleten te groeien.

Kim begon 3 jaar geleden met lopen. In het begon kon hij er nog niet echt van genieten, maar na een paar maand is het een echte passie geworden!

Amy werd onlangs G-sportster van het jaar in Oostende en heeft meerdere Belgische records achter haar naam staan. Straffe dame dus! Als lid van G-Team Achilles weet ze als geen ander hoe belangrijk G-sport is.

Jet De Mol aan het lopen

Als 5000ste liker van Ikjeunemie kwamen we toevallig bij deze sportieve dame terecht. Ze heeft een hart voor G-sport en heeft er dan ook haar beroep van gemaakt. Zelf gaat ze bijna dagelijks lopen en probeert ze hier en daar een marathon mee te pikken.

Natalie De Ridder

Elke dag vind je Natalie wel ergens aan het lopen. Geen wonder, want lopen staat voor haar gelijk aan heel veel plezier!  Vooral marathons hebben een zeer speciale plaats in het hart van Natalie.

In 2002 was elk excuus goed voor Laura om niet te hoeven sporten. Rewind naar 2019: Laura heeft net marathon nummer zés achter de rug én is loopverslaafd.

Groepsfoto G-team Achilles

Vijftien jaar na oprichtingsdatum bestaat G-Team Achilles uit meer dan twintig atleten. Ze trainen drie keer per week en schitteren op kampioenschappen en de Special Olympics.

Charline Vanneste op de piste

Deze Meulebeekse loopster is Belgisch kampioene berglopen, maar heeft haar hart verloren aan de weg en de piste. Ze hoopt via Ikjeunemie haar passie te delen met anderen.

Ward Van Der Kelen

Deze jonge langeafstandsloper heeft een echte passie voor lopen én gezonde voeding. Hij is er dan ook dagdagelijks keihard mee bezig en staat te springen om zijn kennis door te geven via Ikjeunemie.

Damien Broothaerts

Damien is top of the bill voor België in het hordelopen en vertegenwoordigde ons land al op verschillende internationale wedstrijden. Maar ook sprinten is zijn ding, getuigen zijn nationale titels op de 60 en 100m!

Frederic Coopman

Gepassioneerd door allerlei sporten én vooral door lopen, kon Frederic van zijn hobby zijn beroep maken bij traKKs. Hij heeft de buitenmicrobe te pakken en is daarom een échte outdoor- en natuturetrail-loper.

Begonnen als start2runner weet Chris alles van starting at the bottom. Ze heeft ondertussen de loopmicrobe zwaar te pakken en loopt iedereen voorbij! Echt een parcours om trots op te zijn!

Hannelore Vens

G-Sporter Hannelore verloor enkele jaren geleden haar beide benen bij een tragisch ongeval in het station in Brugge. Na een zware revalidatieperiode, vocht ze keihard terug om te staan waar ze nu staat. Wat een madam!

Maxim De Buyser

Maxim is kinesitherapeut en oprichter van Prevrentie Zedelgem, waar lopers, aan de hand van verschillende korte tests, gescreend worden op zones die blessures kunnen veroorzaken. Hij hoopt met zijn kennis van kinesitherapie en preventie van loopblessures een aanvulling te zijn op het fantastisch en enthousiast Ikjeunemie-team!