Sporters

BennyFisher

Benny Fischer is een Oostendse atleet die zich vooral focust op (halve) marathons. Hij spitste zich de laatste 6 jaar toe op hardlopen en kon in die tijd al 11 overwinningen op zijn naam schrijven. Benny’s motto is ‘no pain no gain, go hard or go home!’.

LouiseCarton

Louise Carton is een topatlete, geboren en getogen in Oostende. Ze kreeg de smaak te pakken toen ze op 8-jarige leeftijd voet zette in de atletiekclub. Tegenwoordig combineert ze haar trainingen met haar studies.

Ellen is een 22-jarige atlete die opgroeide met één droom: topsportster worden. Een fietsongeval op haar 14de gooit roet in het eten. Maar Ellen geeft zich niet gewonnen en vecht terug. Zes jaar na datum staat ze opnieuw op de piste.

Lies en Davy zijn een Wevelgems koppel. Zot van elkaar én van lopen. Beide lopers hebben tal van prachtige overwinningen op hun naam staan en zijn supergemotiveerd om als atleten te groeien.

Amy werd onlangs G-sportster van het jaar in Oostende en heeft meerdere Belgische records achter haar naam staan. Straffe dame dus! Als lid van G-Team Achilles weet ze als geen ander hoe belangrijk G-sport is.

Jet De Mol aan het lopen

Als 5000ste liker van Ikjeunemie kwamen we toevallig bij deze sportieve dame terecht. Ze heeft een hart voor G-sport en heeft er dan ook haar beroep van gemaakt. Zelf gaat ze bijna dagelijks lopen en probeert ze hier en daar een marathon mee te pikken.

Natalie De Ridder

Elke dag vind je Natalie wel ergens aan het lopen. Geen wonder, want lopen staat voor haar gelijk aan heel veel plezier!  Vooral marathons hebben een zeer speciale plaats in het hart van Natalie.

In 2002 was elk excuus goed voor Laura om niet te hoeven sporten. Rewind naar 2019: Laura heeft net marathon nummer zés achter de rug én is loopverslaafd.

Groepsfoto G-team Achilles

Vijftien jaar na oprichtingsdatum bestaat G-Team Achilles uit meer dan twintig atleten. Ze trainen drie keer per week en schitteren op kampioenschappen en de Special Olympics.